O nama

Projektni segment

Omladinski Edukativni Centar Niš je nestranačko, nevladino udruženje osnovano 2007. godine u Nišu. Od osnivanja se bavi realizacijom projekata namenjenih podizanju svesti mladih u različitim oblastima i povećanju aktivizma. Poslednjih godina se isprofilisalo kao lider na jugoistoku Srbije za sprovođenje koncepta dualnog obrazovanja kroz koji je osnovan Regionalni centar za omladinsko i učeničko preduzetništvo u Ekonomskoj školi u Nišu. Do sada je u projektima udruženja učestvovalo nekoliko hiljada učesnika, a u poslednje 3 godine, sprovedeno je 6 projekata sa temom omladinskog preduzetništva u različitim segmentima koje su finansirali Grad Niš i Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. Udruženje je deo GIZ-ovog programa za podršku perspektivnim socijalnim preduzećima.

Privredni segment

Prvo je udruženje u Srbiji koje je razvilo sistem proizvodnje i prodaje organski sertifikovanih čajeva i potpisalo Ugovor o prodaji ovih organski sertifikovanih proizvoda sa ino partnerom, sa osvrtom na tržište EU. Sakupljanje, obrada i prodaja čajeva predstavljaju aspekt poslovanja u kome se udruženje trudi da bude jedan od lidera u kvalitetu sirovina i upotrebi do sada neiskorišćenih divljih sirovina koje imaju blagotvorna lekovita svojstva.

Udruženje poseduje registrovanu šifru delatnosti 9499-Delatnost ostalih organizacija na bazi učlanjenja. Rešenjem Agencije za privredne registre br. BDU 22/2017 izvršeno je prevođenje privrednog subjekta u Registru privrednih subjekata sa registrovanom izvoznom privrednom delatnošću 1086-Proizvodnja homogenizovanih hranljivih preparata i dijetetske hrane u skladu sa Zakonom o udruženjima građana.

Saznajte više o našim proizvodima

Galerija uspeha

  • pic
  • pic
  • pic
  • pic
  • pic
  • pic
11 22 33 44 55 66

Kontaktirajte nas - pošaljite poruku


Branka Miljkovića 106,
Niš, 18000,
Srbija


+381 (0) 64 1713 007Ponedeljak - petak: 8:00 - 21:00
Subota: 8:00 - 16:00